Utstillingstrening

På utstillingstrening trener vi på hvordan hunden skal vise seg fra sin beste side og hvordan du kan få det beste ut av hunden din utstillingsmessig.

Vi legger opp treningen mest mulig likt utstilling. Alle raser har sin måte å stilles ut på, dette krever trening over tid, slik at du får frem det beste i hunden og at hunden er vant til å bli håndtert på hele kroppen. Mange tar lett på oppgaven å stille ut sin hund, dette utgjør selvsagt at resultatet kan gi utslagsgivende feil og mangler på hunden din. Alle hunder har feil / mangler, det vi vil hjelpe deg med er å få det beste frem i hunden din, du trener hjemme imellom treningene, alle får en til en oppfølgning, for hver gang.

På utstilling granskes hunden ved at dommeren kjenner på hundens bygning, sjekker at hunden har korrekt bitt, testikler, bevegelser, gemytt osv. Hunden må tolerere at ett fremmed menneske skal undersøke hele hunden. På utstilling er det forskjellige klasser etter alder på hundene.

Det er kostbart å melde på til utstilling, når en tenker på hvor liten tid en har på seg for å vise frem hunden, så da er det viktig at en er godt forberedt før en entrer inn i ringen og når en er i ringen. Vi har som motto at en skal tape og vinne med samme sinn, du har den samme hunden med deg hjem igjen uansett resultat 

Praktisk info

N/A
N/A
N/A
N/A

Se mer her