Utstillingskurs med Jörgen Lundqvist, 1.-2. juni

Salten Brukshundklubb ønsker velkommen til utstillingskurs med Jörgen Lundqvist.

Instruktør: Jörgen Lundqvist jobber som profesjonell handlertrener og holder kurs i hele Sverige. Han er utdannet pedagog. «Følelsen at alt flyter i ringen og at menneske og hund er i ett, samt se hvordan dere som ekvipasje danser sammen – Det er målet med utstillingstreningen!»

Forelesninger: Hva er det vi plages med på trening? Hva er det som avgjør hvilken hund som vinner? Vinnerfaktorer? Hvordan utstråler vi stolthet? Hvordan takler vi nervøsitet? Hvordan skal vi oppføre og forbedre oss før vi går inn i ringen? Dette og mye mer skal det holdes foredrag om i løpet av helgen!

«Spøkelsestrening»: Når vi trener bevegelse er det ofte veldig mye å holde styr på. Da hunden beveger seg akkurat slik som deg, er måten du beveger deg på helt avgjørende. Her trener vi uten hund – som legger til rette for læring men det krever at vi tør å by på oss selv.

Praksis: Sammarbeidsøvelser, Bevegelser, Ståøvelser, Lek og skøyestreker, Teknikk, Taktikk, Tempo og mye mer blandet med teori. Alt tilpasses den individuelle deltakers nivå. I løpet av helgen bygger de ulike øvelsene på hverandre slik at vi på søndag ettermiddag kan legge sammen hele puslespillet.’

Dans med hund: En fantastisk morsom og verdsatt del av kursene som virkelig bygger opp samspillet mellom hund og fører. Vi bruker musikk for å finne riktig tempo i bevegelse samt for å trene opp den helt store stegplasseringen i overgang fra bevegelse til stående.

Pris:
Medlem med hund: 2900,-
Ikke-medlem med hund: 3200,-

Påmelding til:
Utstillingsgruppa@sbhk.no innen 15. april – Førstemann til mølla!

Kurset i fjor gav uttelling da flere av deltagerne fikk gode BIS og BIG-plasseringer i Saltenutstillinga.

Praktisk info

1.-2. juni
kommer
kommer
Diane Nikolaisen

Se mer her