Beate K Fossem 

Hvilke kurs holder du:
Valpekurs, hverdagslydighetskurs, apellmerkekurs/konkurranselydighetskurs

Hva slags hund(er) har du, og eventuelt har hatt:
Har min andre rottweiler nå, Bazinga 9 år, som jeg konkurrerer lydighet og rallylydighet med. Har også konkurrert litt bruks (spor) med henne. Hun er Norsk lydighetschampion og Norsk rallylydighetschampion. Min første, Beauty, konkurrerte jeg i hovedsak lydighet med. Men også blodspor. Hun var Norsk utstillingschampion og Norsk viltsporchampion. Men som min første hund var hun min prøvekanin, så var innom de fleste hundesporter med henne, bortsett fra freestyle. 

Hvilke hundesport driver du med:
Lydighet, rallylydighet, spor og felt.

Hva er mottoet ditt for hundetrening:
Hundetrening er gøy, er det ikke det, gjør du noe feil. 

Instruktør

Beate K Fossem
Bodø
NKK trinn 1

Se mer her